Hívjon: +36 20 231 28 80 vagy a +36 30 940 39 06 számon.

Kedvezményt szeretne? Kérjen ajánlatot most! info@iceklima.hu

Szállítás menete

Szállítás

Tiszelt Megrendelők!

A www.iceklima.hu weboldalon található összes termékre országos ingyenes kiszállítást vállalunk!

A szállítás menete

- A rendelés jóváhagyása gomb megnyomása után közvetlenül rendelése megjelenik ügyfélkezelő rendszerünkben. Ez a rendszer küld Önnek egy automatikusan generált e-mailt, amelyben visszaigazoljuk a rendelését.

- Kollegánk a rendelés leadását követő napon kapcsolatba fog lépni Önnel és ekkor tisztázzák a rendelés részleteit.

- Miután a termék megérkezett raktárunkba, kollégánk újból kapcsolatba lép Önnel, és megállapodnak egy kiszállítási időpontban. Lehetősége lesz kiválasztania az Önnek legmegfelelőbb napot és a napon belül azt a 2 órás időintervallumot, amikor az árut át szeretné venni.(A 2-órás időintervallum csak a Budapesti ki szállításra vonatkozik!)

- FIGYELEM! A szállítás a házig szállítást foglalja magában, ezért kérjük, hogy a szállítási címet pontosan, emelet és ajtószám feltüntetésével adja meg. Nagyobb és súlyosabb termékek rendelésekor, amennyiben emeleti kézbesítést kér, csak abban az esetben tudjuk biztosítani a termék ingyenes felvitelét, ha az egyedül érkező szállítmányozónak legalább egy személy tud segíteni.
Amennyiben nincs lift, és emeletre kell vinni a készüléket, a vevőnek kell gondoskodnia a termék felviteléről, vagy előre egyeztetett módon a megrendelőlapon a "Vevő megjegyzése" rovatban jelezhet nekünk és ingyenesen kérhet rakodási segédet, de ez meghosszabbíthatja a szállítási ídőt.

- Kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

- A megrendelés módosításra legkésőbb a szállítást megelőzően 24 órával van lehetőség!

- A vevő biztosítja a kiszállított termék átvételét az előzetesen egyezetett időpontban.

- A vevőnek biztosítania kell az ingatlanán belüli akadálymentes szállítás feltételeit. Amennyiben ez nem lehetséges, úgy a szállító feladata csak a készülék zárt lakásban történő biztonságos átadása. A szállítónak tilos a lakásban lévő bármely ingóság mozdítása, mivel az ebből eredő esetleges károkért a szállító felelősséget nem vállal.

- Amennyiben a vevő az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli.