Hívjon: +36 20 231 28 80 vagy a +36 30 940 39 06 számon.

Kedvezményt szeretne? Kérjen ajánlatot most! info@iceklima.hu

Toshiba klíma

Toshiba klíma

Az elmúlt 30 évben a Toshiba tanulmányozta a klíma technikai piacot, fejlesztett és forradalmasított.A Toshiba számára a klíma minősége mindig a legmagasabb prioritással bírt, ez képezi a jövőben is a különbséget közöttünk és más légkondicionáló gyártó között. A Toshiba klíma jellemzője a kompromisszumok nélkül használat és a tökéletes működés bármilyen magas hőmérsékleti viszonyok mellett.Érdemes megemlíteni a Toshiba klíma fejlesztései között a világon először 1981-ben bemutatott inverter technológiát, illetve a kettős forgódugattyús kompresszort, amellyel 1988-ban jelent meg a piacon a japán cég.

Toshiba inverteres klíma technologia

TOSHIBA INVERTER TECHNOLÓGIA: A maximális rugalmasság a varázsszó!

 

Az, hogy egy inverter vezérelt klímaberendezés milyen jól működik, alapvetően három alkotóelemtől függ: elektronika, motor és kompresszor.Mivel az egyes alkotóelemek specifikus tulajdonságairól nagy ismerettel rendelkeznek, sikerült az energiafelhasználást a teljesítmény egyidejű növelésével egyre jobban lecsökkenteni.

A TOSHIBA Inverter technológia lehetővé teszi a kompresszor fordulatszámának fokozatmentes és veszteség mentes szabályozását, így a fordulatszám állandóan az aktuális terheléshez igazodik.Ezáltal csak a ténylegesen szükséges hűtő-vagy fűtőteljesftmény kerül leadásra, a beállított hőmérséklet precízen tartható és bíztosított az áramtakarékos üzemelés.


Toshiba kettős forgódugattyús inverteres kompresszorok:


A TOSHIBA kettős forgódugattyús kompresszorokkal együtt alkalmazva az inverter technológia még több előnnyel jár. A kompresszorok fordulatszáma kiválóan szabályozható a teljesítmény 20- 100% -ában. Ezt csak a TOSHIBA inverteres kompresszor nyújtja!

 

Toshiba kettős forgódugattyús légkondicionáló kompresszor felépítése:


1, A villanymotor - a kompresszor szíve
A magas minőségben kivitelezett villanymotorban a legújabb mechanikus és elektromos technológiák kerültek alkalmazásra.Az inverter technológiának és az egyenárammá való átalakításnak köszönhetően a
villanymotor fokozatmentesen szabályozható a teljesítményény 20 - 100%-ában.


2, Kettős forgódugattyús kompresszor
A két ellentétesen forgó dugattyú garantálja a nagy mechanikus stabilitást és alacsony rázkódást. Ez jelentősen megnöveli az élettartamot és hozzájárul a kiemelkedő hatásfok értékekhez.


3, Folyadékleválasztó
Egy, a kompresszor előtt elhelyezett leválasztó megakadályozza, hogy folyékony hűtőközeg kerüljön beszívásra.


4, A tengely csapágyazása
A súrlódás általi veszteség minimális a tengely speciális csapágyazásának és a tengely mágneses lebegtetésének (Üzemelés közben) köszönhetően.

 

Toshiba inverteres klíma kompresszor   

1 - 7 termék, Összesen:39

oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 - 7 termék, Összesen:39

oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5