Hívjon: +36 20 231 28 80 vagy a +36 30 940 39 06 számon.

Kedvezményt szeretne? Kérjen ajánlatot most! info@iceklima.hu

Samsung klíma

Samsung klíma

A Samsung klímák kialakításakor a gyártó bevetette az innovativitását és vezető technológiája révén több szempontot is figyelembe vett, amelyek Önnek is fontosak. Így a Samsung klímák nem csak energiatakarékosak, és pénztárcakímélően működtethetők, hanem esztétikusak is –nemcsak, hogy nem csúfságai a szobáknak, hanem kifejezetten illeszkednek a szobák belső, elegáns kialakításához – és mindezek mellett a magas minőségi színvonalat képviselő Samsung klíma még környezettudatos is. A Samsung klímák ugyanis tiszta, egészséges levegőt teremtenek, így az egészségtudatosabb, vagy allergiára hajlamos felhasználók is biztonsággal, nyugalommal és maximális elégedettséggel használhatják. A Samsung klíma kiváló minőségét és forradalmian új technológiáját az egész világon ismerik, és elismerik. Mindegyik Samsung klíma alkalmas hűtésre és fűtésre is, kevesebb energia felhasználással, spórol Önnek, rendkívül csendes, és egyenletes kellemes hőmérsékletet biztosít. A Samsung klímák többségéhez kábel nélküli távirányító társul, ami a kényelem szempontjából hasznos. A Samsung klíma berendezések garancia-ideje 2+3 év, vagyis 2 év az általános működési garancia, amire +3 év garancia adódik, külön a kompresszor tartós és problémamentes működésére. Nézzen körül inverteres  oldalfali klíma akció menüpontunkban és vállasza az Ön számára legmegfelelőbb légkondicionáló.

 

Tekintse meg Samsung klíma választékunkat!

Samsung légkondicionáló tulajdonságok

Kellemes ébredés: Egy álmatlan éjszaka a nappalra is rányomja bélyegét. Ezért a Samsung Good Sleep funkciója ideális klímát biztosít a hálószobában. A precíz hőmérséklet-szabályozórendszer és az automatikus párabeállítás az alvás mindhárom fázisában óvja önt a párától és a hőtől, hogy reggel frissen és kipihenten kezdhesse a napot. A Good Sleep funkció nem csupán értékes órákkal és percekkel hosszabbítja meg alvásidejét, de a hagyományos légkondicionálókhoz képest akár 36%-kal kevesebb energiát fogyaszt.

 

Smart inverterNagy hatákonyságú inverteres technológia a gyorsabb hűtés és fűtés érdekében, pontos hőmérséklet szabályozással és kiemelkedően magas energiamegtakarítással. A Smart Inverter technológiával akár 50%-os energiamegtakarítás is elérhető, ráadásul a kívánt hőmérséklet gyorsan és ingadozás nélkül éri el a beállított értéket.

Smart inverter

 

Full HD filter: A Samsung légkondicionáló továbbfejlesztett Full High Density szűrője gondoskodik szobája frissességéről és tisztaságáról. A kifinomult Full HD szűrő még a legapróbb, mikroszkopikus porszemcséket is eltávolítja, és a szennyezett levegőt tiszta, friss fuvallattá varázsolja. A szűrőtisztítás is roppant egyszerű. A szűrőből a csap alatt könnyedén kimoshatja a szennyeződést. Ezzel a kényelmes tisztítási móddal ön mindig friss és tiszta levegőt lélegezhet be Samsung klímaberendezésével.

Samsung Full HD Filter

VIRUS doctor (Samsung S-plasma szürő)Egy szippantás a friss levegőből. A Samsung klíma Vírus Doktor rendszere kiugróan javítja a beltéri levegő minőségét, hogy Ön minden lélegzetvétellel friss levegőhöz jusson. A Samsung Vírus Doktor kiszűri az egészséget fenyegető biológiai szennyezéseket, mint amilyenek a vírusok, a baktériumok és az allergén anyagok, és megóvja önt a járványoktól és a mindennapos betegségektől. A több mint 19,16 köbméternyi levegőt sterilizáló Vírus Doktor mindig friss levegőt visz otthonába és lekörözi valamennyi versenytársát.

Samsung VÍRUS DOCTOR

1 - 7 termék, Összesen:59

oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 - 7 termék, Összesen:59

oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5